«

»

Fartfyllda upplevelser på Vänern

rib-båt

Skärgårdssightseeing i RIB-båt

Upplev en av Europas största sjöar. I 45 knop är färden i sig en energikick. Under resan berättar skepparen vad ni ser omkring er och vad som på vissa ställen döljs under ytan…Ni hinner också med ett strandhugg där en lättare måltid passar bra. Denna aktivitet tar ca. två timmar.

Sweetwater 3-kamp

Här finns alternativet för dig som vill aktivera gruppen och inte bara åka med. På en av skärgårdsöarna sätts deltagarnas förmåga till samarbete på prov. Alla tre grenarna i 3-kampen har anknytning till skärgården och skumpa till segrarna ingår naturligtvis. På både ut- och hemvägen hinner ni känna på fartresurserna i vår RIB-båt. Denna aktivitet tar ca. 2,5 timmar.

.

Vänerns Vrede

Båtturer som bara går när det garanterat är ordentliga vågor. Denna tur som går endast när vindstyrkan är över 8 m/s och vindriktningen är mellan SO – SV = flygväder. Här ställer man sig på en väntlista och när vinden blir rätt under helg- eller kvällstid hör de av sig.

RIB står för rigid inflatable boat och är en båttyp som från början utvecklades för sjöräddning, militär och polis som alla har ett behov av att kunna hålla hög fart under extrema förhållanden, ofta ute till havs

 Sweetwater Events levererar allt från enkla persontransporter till unika arrangemang med konferenstid, mat, aktiviteter och boende.

De utgår normalt från inre hamn i Karlstad men genomför evenemang och hämtar kunder från Mariestad till Åmål.

Hemsida>>>

Foto: Sweetwater Events 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *