«

Tantra festival-en pirrig tillställning

nomind

Tantrafestivalen, en plats där drömmar blir sanna!

Tantra Festival 2015
28 juli – 2 augusti

Den veckolånga festivalen hålls i hjärtat av den svenska och värmländska landsbydgen och erbjuder en lång rad workshops, aktiviteter, ceremonier, konserter, party och mycket mer. Guider på resan är omkring 50 workshopledare och musiker, cirka hälften från utlandet, många i värdsklass. I dagsläget är totalt 550 personer bokade att komma till festivalen.

Tantrafestivalen är Ängsbackas pirrigaste festival. Den erbjuder dig möjligheten att träffa andra människor som är villiga att utforska sexualiteten, relationer, personlig utveckling och andlighet genom tantra, en av de mest kraftfulla metoderna för självförverkligande. I år är festivalen en dag längre för att ge en ännu starkare och djupare upplevelse.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av tantra för att komma, bara ett öppet sinne och en vilja att möta dig själv och andra ärligt.

Festivalen är lämplig både för nybörjare och avancerade utövare, från 18 år och uppåt. Ung som äldre och alla sexuella läggningar och preferenser är välkomna i praktiken av tantra.

Du kan komma ensam eller tillsammans med en partner, på festivalen finns möjligheter för alla att växa.

Temat för i år är ”Divine Sexuality” för att belysa att vi alla har förmågan att uppleva det gudomliga inom oss själva. Ett av de mest kraftfulla sätt att känna och förkroppsliga detta är genom vår sexuella energi. Under festivalen kommer vi att förvandla sexuell energi till ren livskraft och kreativitet. Vi kan rikta energin och använda den till att förverkliga våra liv så som vi önskar. Tantra är ett av de mest kraftfulla verktyg som finns för verklig utveckling och bidrar till att skapa ett utrymme där vi kan öppna upp för vår fulla potential.

Mötesplats Ängsbacka

Att komma till Ängsbacka innebär alltid stora möjligheter att möta andra människor. Under festivalen finns många stunder och platser där nya vänskaps- och kärleksband kan knytas. Alla ingår i en sharinggrupp som träffas en timme varje dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *